Свети Валентин: картички и триизмерни илюстрации за любими хора – 13.02

Да изработите собственоръчно картички и подаръци за своите близки – това е прекрасна идея! В пренаситеното ни ежедневие най-дoброто, което можем да подарим на любимите си хора, e нашето внимание и лично отношение.  Дори да ви изглежда сложно или трудно, бързо ще откриете, че с правилните инструменти и насоки можете да създадете красиви и завършени модели, които по нищо не отстъпват на купените от магазина. Елате и ще ви покажем как!

Започваме в 17:00 на 13.02.24, вторник.

Ще се научим да разчитаме диаграми за сгъване, ще използваме специализирани инструменти за хартия и картон – крафт нож (специално обезопасен модел с керамично острие), ролков нож, уред за биговане.

Ще развиваме фината моторика, ще се учим на търпение и постоянство и ще открием колко много можем да научим от собствените си грешки. Екипът на МИНТИ ще бъде на разположение и ще помага на всяка крачка.

Ще можете да изработите няколко от подготвените от нас модели, а после ще имате възможност да измислите и реализирате свой собствен модел картичка или илюстрация. Така, вместо да обикаляте по магазините, ще усвоите нови умения, а валентинките тази година ще носят частица от вас! 

Подходяща възраст: всички над 10 г. са добре дошли, като не са необходими предварителни умения или подготовка. 

Местата в групата са 8, а времетраенето – 2 часа. 

Цена: 30 лв.

Всички материали към работилницата са включени в цената, a изработените модели си остават за вас. 

Запазете своето място на телефон 0884 508 709 или по имейл на hi@minti.bg!