Отзиви

Rating: 5 out of 5.

Страхотна организация и отношение към децата. Нещо нестандартно, с образователен ефект освен игра.

Кеворк К., син 8 год. празнувал РД в МИНТИ – март, 2024


Rating: 5 out of 5.

Чудесно място за деца, които имат интерес към правенето на неща с ръце! Освен че е добре оборудвано, по-важното е отношението на хората, които се ангажират с желанието на детето и го подкрепят по всякакъв начин, за да успее да направи все пак само това, което си е намислило. Покрай майсторенето се научават толкова много неща, които в училище са просто суха теория (безполезна за реалния живот). Самочувствието, че сам можеш да сътвориш нещо, е несравнимо с друго.
Непременно заведете детето си там поне веднъж, за да провери дали ще му е интересно да създава неща с ръцете си – нещо, за което повечето деца нямат възможност кажи-речи никъде другаде. Ще го посрещнат топло и ще подкрепят с конкретни знания и умения всичките му идеи. Хората създават ценността на всяко място, а тук те са чудесни!

Нели К., син 12 год. – октомври, 2023


Rating: 5 out of 5.

Чудесно място за малки и по-големи любопитковци, търсещи знание чрез игра, вдъхновение и умения! 🙂 В МИНТИ срещаш ентусиазирани и подготвени хора, които обичат работата си и искат да предадат любовта към наука, знания и умения и на децата, с които работят!

Виктория Л., син 7 год., празнувал РД в МИНТИ – октомври, 2023


Rating: 5 out of 5.

Благодаря за обратната връзка и снимките. Както и предния път, децата останаха много доволни. Идваха с удоволствие. Когато децата правят нещо с удоволствие и желание, ние като родители можем само да ги подкрепяме и да сме доволни.
Отново благодаря за отношението и вниманието към децата, за идеите, с които успявате да привлечете вниманието им и помощта за изпълнението им. Затвърждава се мнението ми, че сте създали прекрасно място, на което децата да научат интересни и полезни неща. С удоволствие биха посетили работилницата отново (когато се отвори възможност за това).

Кристина В., синове 8 и 10 год. – септември, 2023


Rating: 5 out of 5.

Благодарим Ви за усилията да научите детето ни на толкова интересни неща. През цялото време на заниманията с Вас, той се прибираше в къщи много ентусиазиран, доволен и горд от постигнатото. Смятаме, че желанието му да се включва и в други Ваши занимания е най-обективната оценка за Вашата работа.
С радост препоръчваме Вашето място и на други наши приятели с деца, тъй като вярваме, че и те ще останат така доволни, както и ние.

Радослав Х., син 10 год. – септември, 2023


Rating: 5 out of 5.

Чудесно лято в МИНТИ! Усмихнати, отдадени и заредени хора, които правят интересни и разнообразни занимания за деца. Къщата ни е пълна с изобретения и творения. Благодаря ви за идеите, подкрепата и веселото прекарване! Пак ще дойдем!

Веселка Д., дъщеря 8 год. – септември, 2023


Rating: 5 out of 5.

Благодаря на вас за чудесните емоции от седмицата в МИНТИ! Супер беше. Синът ни е вдъхновен. За мен като родител беше удоволствие да знам, че е в подкрепяща, сигурна и спокойна среда. Знам и видях желанието му да учи и опитва, радостта от досега с непознати машини, техники, материали! Правите нещо прекрасно за децата, поздравления.
Много благодаря и за снимките, и за вашата обратна връзка.
 

Ирина Ш., син 9 год. – септември, 2023


Rating: 5 out of 5.

И ние със сина ми ви благодарим за вашето внимание и добрите грижи към него. Обратната връзка от него е отлична, като позитивно гледа напред за нови срещи с вас. Сподели, че много му е харесала работата с машини и дърво. От нас като родители имаме много позитивно мнение и бих ви препоръчал на приятели и познати.й
Очакваме нови събития от Вас!

Александър Т., син 7 год. – септември, 2023


Rating: 5 out of 5.

Детето ми беше много щастливо с всичко, което успя да изработи по време на седмичната занималня! Препоръчвам за всички деца с интерес в творчество/дъроделство!

Мариела В., син 10 год. – септември, 2023


Rating: 5 out of 5.

Толкова мили, търпеливи и любвеобилни хора отдавна не бях срещал. Детето ни предпочете да ходи там пред басейн с водни пързалки. Това говори за нивото на това място. Благодаря от сърце!

Веселин П., син 8 год. – август, 2023


Rating: 5 out of 5.

Чудесна база за малки изследователи. Забавни занимания и готин екип.

Галя Ц. – август, 2023


Rating: 5 out of 5.

Изключително доволна съм! Двете ми момчета изкараха една седмица на целодневната занималня. Факта, че сутрин нямаха търпение да отидат, а вечер не искаха да си тръгват е достатъчен критерии, за добре свършена работа от страна на Мира и Ники – за интересните дейности, разходките и новите неща, на които учат децата. Препоръчвам!

Кристина В., синове 8 и 10 год. – юли, 2023


Rating: 5 out of 5.

Силно препоръчвам! Синът ми изкара последната седмица там, като всеки ден се връщаше с поредното нещо, което беше изработил и с ентусиазъм разказваше какво се е случило през деня и какви инструменти е ползвал (бормашина, шлайф, контурен трион). В това море от летни занимални човек трудно може да прецени от маркетинговите им послания дали те са наистина стойностни и качествени. Тук екипът и мястото са топ! Продължавайте със същия ентусиазъм! Желая много успех!

Ефросина Н., син 9 год. – юни, 2023


Rating: 5 out of 5.

Интересни занимания и страхотно отношение!

Асен Ш., син 10 год. – май, 2023


Rating: 5 out of 5.

Много хубава инициатива, беше много приятно да споделя малко време със сина ми там. Ще се върнем възможно най-скоро.

Клоди Ф., син 5 год. – март, 2023