Курс по майсторене сутрешен – нова група

Тази пролет сме ви подготвили една нова, забавна и вълнуваща поредица от работилници! Ще учим важни неща по забавен и неформален начин. Ще тренираме полезни умения, докато творим с ръцете си. Ще се забавляваме, ще експериментираме и ще споделяме опит.

Курсът включва 14 занимания, всяко от които е с продължителност 2 часа и се провежда веднъж седмично. Подходящ е за всички над 8-годишна възраст.

В 4 отделни модула ще засегнем 4 големи теми, като през февруари ще се учим да работим с дърво, през март ще изучаваме простите механизми – колела, оси, лостове, макари, и ще изследваме как се предават движения. През април ще правим структури от дърво и нишки, а май ще посветим на математиката и на произведения от хартия.

Подробната програма можете да видите тук: програма курсове пролет 2024.

Така участниците ще се запознаят с разнообразни ръчни инструменти и машини, ще се научат да работят безопасно и ефективно с тях и ще придобият опит и увереност. В процеса на работа ще тренират сръчност и търпение; ще откриват практически приложения на математиката, физиката и науките; ще рисуват, чертаят и творят. На всяко занимание участниците изработват уникални модели, които остават за тях.

Ние от МИНТИ вярваме, че всеки трябва да се чувства свободен да следва интересите си, затова в нашите работилници насърчаваме участниците да експериментират и да персонализират своите проекти. Работим с малки групи от максимум 8 участници и 2-ма преподаватели, за да можем да обърнем персонално внимание на всеки и да отговорим на всички въпроси.

Цена: 420 лв. за целия курс от 14 посещения. Можете да се включите и само за някой от 4-те модула, като цената за февруари и април е 105 лв., а за март и май – 140 лв.

Отстъпки:
– 5 % за ранно записване до 31 януари;
– 5 % за доведен приятел;
– 10 % за втори участник от семейството.

При пропуснато занимание участникът ще има възможност да посети някой от другите курсове, часовете за Споделена работилница или уикенд заниманията в рамките на текущата или следващата седмица.