Работилница за поправки: подготовка на колела, тротинетки и други превозни средства за сезона – 13.04

Пролетта е вече тук, а с нея и забавлението да караш колело или тротинетка! Преди да се впуснем в приключения обаче е важно да се уверим, че возилото ни е в добро състояние. Затова ви каним на една отворена работилница, където с наша помощ ще можете да подготвите любимото си превозно средство за активния сезон след зимата.

Заедно ще почистим и смажем веригите, ще настроим спирачките и скоростите ще напомпаме гумите, ще настроим височината на седалката и кормилото. Ще ви покажем как да ги поддържате в добро състояние през целия сезон. Разполагаме с инструменти за затягане на движенията на велосипедите, за настройки на различните системи, компресор за помпане на гумите, почистващи и смазочни препарати. 

Започваме в 15:00 на 13.04.24 – събота.

Ще развиваме фината моторика, ще се учим на търпение и постоянство и ще открием колко много можем да научим от собствените си грешки. Екипът на МИНТИ ще бъде на разположение и ще помага на всяка крачка. 

Подходяща възраст: всички над 10 г. са добре дошли да работят самостоятелно, като не са необходими предварителни умения или подготовка. Каним и децата между 3 и 10 г., като трябва задължително да работят заедно с придружител. 

Цена: 9 лв./превозно средство

Запазете своето място на телефон 0884 508 709 или по имейл на hi@minti.bg!

* Ако някоя от гумите ви е спукана, можете да донесете резервна и заедно да я сменим – ще ви покажем как! 

** При по специфични казуси, счупени или неработещи части можем да разглобим превозното средство, да го разгледаме и да анализираме проблема. Ще измислим заедно решения и ако се наложи ще организираме довършването на поправката в следващ ден.