Подарък за мама: елегантен свещник от дърво – 08.03.24

Да изработите собственоръчно подарък за 8-ми март – това е прекрасна идея! В пренаситеното ни ежедневие най-дoброто, което можем да подарим на любимите дами, e нашето внимание и лично отношение. Дори да ви изглежда сложно или трудно, бързо ще откриете, че с правилните инструменти и насоки можете да създадете красиви и завършени модели, които по нищо не отстъпват на купените от магазина. Елате и ще ви покажем как!

Ще се учим да работим с обезопасени и адаптирани според възрастта на участниците ръчни инструменти и дървообработващи машини (контурен трион, шлайф, настолна бормашина). Ще усвояваме тънкостите при работа с дърво и ще се запознаем с довършителните дърводелски работи – пилене, шкурене, лепене. Готовите модели ще обработим с ленено масло, за да се запазят устойчиви във времето.

Ще развиваме фината моторика, ще се учим на търпение и постоянство и ще открием колко много можем да научим от собствените си грешки. Екипът на МИНТИ ще бъде на разположение и ще помага на всяка крачка. 

Подходяща възраст: всички над 8 г. са добре дошли, като не са необходими предварителни умения или подготовка. Каним и децата между 6 и 8 г., като препоръчваме да работят заедно с придружител. 

Започваме в 17:00 на 08.03.24 – петък.

Местата в групата са 6, а времетраенето – 2 часа. 

Цена: 40 лв.

Всички материали към работилницата са включени в цената, a изработените модели остават за вас. 

Запазете своето място на телефон 0884 508 709 или по имейл на hi@minti.bg.