Работилница за мартенички – 01.03

Заповядайте на една вълнуваща работилница за мартенички! Ще изработим собственоръчно елегантни украшения, с които да зарадваме своите близки и приятели. Ще преминем през целия процес на създаването и ще се научим как хитро и безопасно да използваме разнообразни машинки и инструменти. Знаете ли, че е съвсем лесно да усучеш бялата и червената прежда с винтоверт? А вярвате ли, че можете съвсем сами да изработите дървени мъниста с разнообразни форми – красиви и завършени? Елате и ще ви покажем как! 

Ще се учим да работим с обезопасени и адаптирани според възрастта на участниците ръчни инструменти и дървообработващи машини (контурен трион, шлайф, винтоверт, настолна бормашина). Ще усвояваме тънкостите при работа с дърво и ще се запознаем с довършителните дърводелски работи – пилене, шкурене, запечатване. 

Ще развиваме фината моторика, ще се учим на търпение и постоянство и ще открием колко много можем да научим от собствените си грешки. Екипът на МИНТИ ще бъде на разположение и ще помага на всяка крачка. 

Започваме в 10:00 и в 17:00 на 01.03.24 – петък.

Подходяща възраст: всички над 8 г. са добре дошли, като не са необходими предварителни умения или подготовка. Каним и децата между 6 и 8 г., като препоръчваме да работят заедно с придружител. 

Местата в групата са 6, а времетраенето – 1,5 часа. 

Цена: 20 лв.

Всички материали към работилниците са включени в цената, a изработените модели си остават за вас. 

Запазете своето място на телефон 0884 508 709 или по имейл на hi@minti.bg.