Курс по майсторене за тийнейджъри

Тази есен те каним на един различен и уникален курс в Споделена работилница МИНТИ! Ако имаш интерес към математика, архитектура, инженерство, приложни изкуства, дизайн и искаш да се развиваш в някоя от тези сфери или просто за удоволствие обичаш да работиш с ръцете си и да бърникаш в разни механизми – в МИНТИ ще се почувстваш у дома си. Ще срещнеш хора със сходни интереси и ще станеш част от общността на maker-ите в София. 

Курсът включва 12 занимания, всяко от които е с продължителност 2 часа и се провежда веднъж седмично. Подходящ е за ученици от 8. до 12. клас.

През октомври ще се учим да работим с дърво, през ноември – с хартия, картон, светлина и електричество, а декември ще посветим на предстоящите коледно-новогодишни празници. 

Така ще се запознаеш с разнообразни ръчни инструменти и машини, ще се научиш да работиш безопасно и ефективно с тях и ще придобиеш опит и увереност. В резултат на това тренираш своите сръчност и търпение, откриваш практически приложения на математиката, физиката и други науки, докосваш се по малко и до рисуване, чертане и творчество. На всяко занимание ще изработиш уникални и завършени модели, които ще можеш да запазиш за себе си, да подариш на свой близък или дори да продадеш, започвайки кариерата си на творец.

Ние от МИНТИ вярваме, че всеки трябва да се чувства свободен да следва интересите си, затова в нашите работилници насърчаваме участниците да експериментират и да персонализират своите проекти. Работим с малки групи от максимум 8 участници и 2-ма преподаватели, за да можем да обърнем персонално внимание на всеки и да отговорим на всички въпроси.

Курсът започва от 4-ти октомври. Провежда се всяка сряда сутрин от 9:15 ч. до 11:15 ч. или следобед 16:00 ч. до 18:00 ч.

Цена: 380 лв. за целия курс от 12 посещения. За ваше улеснение предлагаме възможност да заплатите наведнъж или на две вноски, на място в брой или предварително по банков път.

Отстъпки:

– 5 % за ранно записване до 20 септември;
– 5 % за доведен приятел;
– 10 % за втори участник от семейство.

При пропуснато занимание участникът ще има възможност да посети някой от другите курсове, часовете за Споделена работилница или уикенд заниманията в рамките на текущата или следващата седмица.

Намираме се на ул. „Софроний Врачански“ 62, ж.к. Банишора, София – входът е точно срещу ул. „Козлодуй” 68.

Грабвай приятелите и ела да пробваш, очакваме те!