Курс по майсторене за деца

Тази есен сме подготвили за вашите деца една нова, забавна и вълнуваща поредица от работилници! Ще учим важни неща по забавен и неформален начин. Ще тренираме полезни умения, докато творим с ръцете си. Ще се забавляваме и ще експериментираме.

Курсът включва 12 занимания, всяко от които е с продължителност 2 часа и се провежда веднъж седмично. Подходящ е за ученици от 2. до 7. клас.

През октомври ще изработим два по-мащабни проекта, включително и костюм за Хелоуин. Вдъхновени от учебната програма по Технологии и предприемачество, която за съжаление в много училища остава на теория, през ноември ще изучаваме простите механизми – колела, оси, лостове, макари и ще изследваме как се предават движенията. А декември, разбира се, ще посветим на предстоящите коледно-новогодишни празници. Ще работим с дърво, метал, картон, пластмаса, текстил и други.

Така децата ще се запознаят с разнообразни ръчни инструменти и машини, ще се научат да работят безопасно и ефективно с тях и ще придобият опит и увереност. В процеса на работа те тренират своите сръчност и търпение;  откриват практически приложения на математиката, физиката и други науки; рисуват, чертаят и творят. На всяко занимание децата  изработват уникални модели, които  остават за тях.

Ние от МИНТИ вярваме, че всеки трябва да се чувства свободен да следва интересите си, затова в нашите работилници насърчаваме децата да експериментират и да персонализират своите проекти. Работим с малки групи от максимум 8 деца и 2-ма преподаватели, за да можем да обърнем персонално внимание на всяко дете и да отговорим на всички въпроси.

Курсът започва от 2-ри октомври. Провежда се всеки понеделник сутрин от 9:15 ч. до 11:15 ч. или следобед 16:00 ч. до 18:00 ч.

Цена: 340 лв. за целия курс от 12 посещения. За ваше улеснение предлагаме възможност да заплатите наведнъж или на две вноски, на място в брой или предварително по банков път.

Отстъпки:

– 5 % за ранно записване до 20 септември;
– 5 % за доведен приятел;
– 5 % за деца, посещавали летните ни занимални;
– 10 % за второ дете от семейство.

При пропуснато занимание участникът ще има възможност да посети някой от другите курсове, часовете за Споделена работилница или уикенд заниманията в рамките на текущата или следващата седмица. 

Намираме се на ул. „Софроний Врачански“ 62, ж.к. Банишора, София – входът е точно срещу ул. „Козлодуй” 68.

Очакваме ви с нетърпение!